Word een SUPERHERO in RECRUITMENT via het Recruit-PRO traject

De gecertificeerde opleiding voor recruitment professionals.

Example image

Modulair & flexibel leren

Het Recruit-PRO programma is een modulaire traject dat bestaat uit 5 verschillende modules. Jij kiest je instapdatum en wij zorgen voor de rest.

Example image

Behaal je certificatie

Onderscheid jezelf in de markt. Met onze certificering zet je jezelf apart van de competitie en transformeer je jezelf in een toonaangevend expert in recruitment.

Example image

Directe resultaten

Onmiddellijke verbeteringen en meetbare succesresultaten. Met deze training kan je direct effectievere wervingsstrategieën toepassen.

Recruit-PRO: springplank naar succes

Op maat gemaakte training voor recruitment professionals

Recruit-PRO is samengesteld door ervaren Recruitment Experts die streven naar het revolutioneren van het recruitmentproces.

Deze geavanceerde training biedt diepgaand inzicht in alle aspecten van werving, van strategische planning tot cutting-edge technieken.

Met de constante veranderingen in de arbeidsmarkt, is het essentieel om efficiënt en effectief talent aan te trekken.

Recruit-PRO stelt recruiters in staat om tijd te besparen, topkandidaten aan te trekken en data-gedreven beslissingen te nemen, waardoor ze toekomstbestendig blijven.

Ben jij klaar om jouw skills naar nieuwe hoogten te brengen binnen werving?

Recruitment Experts - Moon Recruitment

Afgestudeerd aan het Recruit-PRO traject.

Sara Janssens, Recruitment Partner – Stad Hasselt

Geweldige en onderbouwde training!

Als je op zoek bent naar onderbouwde tips, handige tools en bruikbaar materiaal, schrijf je dan zeker in. De training boeit van begin tot einde en je gaat naar huis met nieuwe inzichten die je – ook als ervaren recruiter - onmiddellijk kan toepassen. Ik ben 100% tevreden en kijk uit naar de rest van het Recruit-PRO traject.

Inhoud van de training

Uniek en speciaal samengesteld voor recruitment professionals

Verken de geheimen van neuropsychologie en leer moeiteloos verbinding maken met kandidaten. Ontdek daarnaast de kracht van effectieve marketingstrategieën om de respons op je InMails te maximaliseren, waardoor je communicatie met potentiële kandidaten significant verbetert.

Verfijn je interviewtechnieken om niet alleen een sterkere connectie te maken, maar ook de perfecte match te garanderen tussen kandidaat en vacature. Bovendien leer je hoe ChatGPT of een andere AI-tool kan worden ingezet als je persoonlijke assistent voor het genereren van wervende teksten, het verbeteren van de candidate experience, en het automatiseren van veelvoorkomende recruitmentprocessen.

  • 5 Live trainingsdagen boordevol business cases, tips & tricks en evidence based wervingsstrategieën

  • Toegang tot onze community met tal van netwerkmogelijkheden

  • Ontvang jouw eigen interview gids met meer dan 300 interview vragen

  • Toegang tot onze online academy inclusief de recruitment toolbox met meer dan 50 praktische recruitment tools.

In 5 stappen naar top expert

onze modules

Jouw trainers

top recruiters met bewezen ervaring

Patricia Oeyen

Patricia Oeyen is een doorwinterde HR professional. Ze heeft gewerkt voor toonaangevende bedrijven zoals Bayer, VF Europe, Randstad en De Lijn.

Ze heeft intussen 20 jaar ervaring in recruitment en traint al meer dan 10 jaar beginnende en ervaren recruiters en recruitment teams die hun skills naar de next level willen brengen.

Elke Spinnewyn

Elke is de go-to persoon als het aankomt op het verbinden van tech met het menselijke element. AI, tech-snufjes, innovatie – dat is mijn speelveld. Maar raad eens? Ik ben er een kei in om deze high-tech wereld in simpel, leuk en super begrijpelijk jargon te vertalen.

Geen tech-babbel, alleen pure mensentaal. Mijn missie? Jou meenemen op een avontuur waar technologie voelt als een goed gesprek met een oude vriend.

Marianne Van de Water

Inspireert teams om met andere ogen naar de telefoon te kijken en dit toestel ideaal in te zetten!

Ze zorgt ervoor dat iedereen met een glimlach aan de telefoon zit: de beller én de ontvanger. Marianne is nog net niet met de telefoon in haar hand geboren.

Recruit-PRO: jouw route naar recruitmentexpertise

Makkelijker, betere kandidaten vinden

Example image

Voordelen van het Recruit-PRO traject

Recruit-PRO biedt een geavanceerde training die recruitment professionals transformeert in ware recruitmentexperts. De training omvat diepgaand inzicht in alle facetten van recruitment, van strategische planning tot cutting-edge technieken voor talentwerving. Recruit-PRO stelt teams in staat om efficiënter te werken, beter talent aan te trekken, data-gedreven beslissingen te nemen en toekomstbestendig te zijn.

Deelnemers aan Recruit-PRO profiteren van een flexibele leeromgeving, toegang tot hoogwaardig cursusmateriaal en kunnen gebruik maken van de KMO portefeuille voor financiële ondersteuning tot 30% korting op de opleiding. Bovendien wordt het leren ondersteund door interactieve en recurrente trainingsdagen om een blijvende verandering en maximale ROI te garanderen​​.

Example image

Voor wie is Recruit-PRO bedoeld?

Recruit-PRO richt zich op recruiters die snel willen groeien tot expertniveau en HR-managers die hun team willen versterken. Het is ideaal voor professionals in het vakgebied die hun kennis willen verdiepen en praktische vaardigheden willen ontwikkelen om hun recruitmentprocessen te verbeteren​​.

Example image

Inhoud van de training

De training omvat 5 dagtrainingen boordevol theoretische kennis en praktijkgerichte opdrachten over talent acquisition strategieën, employer branding, candidate experience, screening en het gebruik van technologie en analytics & data interpretatie specifiek gericht op recruitmentdoeleinden.

Example image

Waarom kiezen voor Recruit-PRO?

Met Recruit-PRO bespaar je tijd, werk je efficiënter met de nieuwste tools, leer je geavanceerde sourcingtechnieken en strategieën voor employer branding en candidate experience. Je leert data-gedreven beslissingen nemen en bent toekomstbestendig door bij te blijven met HR- en recruitmenttrends.

Word een recruitmentexpert met recruit-PRO!

Neem de leiding in recruitment met onze op maat gemaakte training

  • Keer op keer bewezen talent acquisitie strategieën

  • Ontvang onze interviewgids met meer dan 300 interviewvragen

  • In 5 concrete stappen naar Expert-level

Example image

Hoe worden de trainingen georganiseerd?

De trainingen gaan door op ons hoofdkantoor te Antwerpen (Filip Williotstraat 9).

We gaan aan de slag in een beperkte groep van telkens maximum 10 deelnemers. Zo kunnen we inzoomen op jouw persoonlijke uitdagingen en business cases.
Door onze praktijkgerichte trainingen kan je meteen aan de slag met de dingen die je leert.

Tijdens de trainingen zorgen wij voor het materiaal, lunch en ook voldoende koffie/thee om je helemaal happy & healthy te houden.

Example image

Krijg ik een certificaat?

Bij een succesvolle afronding van het traject ontvang jij een persoonlijk certificaat dat als kwaliteitslabel kan ingezet worden.

Example image

Welke modules bevat het Recruit-PRO programma?

Het Recruit-PRO programma omvat modules zoals Candidate Engagement, Interviewtechnieken, Strategische Sourcing, Employer Branding, en Generatieve AI. Elk van deze modules is gericht op het verbeteren van specifieke vaardigheden die cruciaal zijn voor succesvolle recruitment​​.

Example image

Op welke data gaan de trainingen door?

02 juli: Employer branding

16 juli: Strategische Sourcing

30 juli: Candidate engagement

20 augustus: Generatieve AI

19 september: Interviewtechnieken+ afstudeermoment 🥳

De verschillende trainingen worden meerdere keren per jaar aangeboden​​. Indien je bij een van deze data niet kan aansluiten kan je makkelijk inhaken in een volgende ronde.

Ervaringen

Wat anderen zeggen:

The Recruiters Academy is een geweldige organisatie en ik ben erg blij dat ik de kans heb gekregen om deel te nemen aan deze specifieke opleiding die mijn verwachtingen, zoals steeds bij hen, helemaal overtroffen heeft.

Kenneth

Er is een enorme nood aan opleidingen voor recruiters. The Recruiters Academy heeft dat goed begrepen. Met de opleidingen die ze organiseren, geven ze recruiters de handvaten waarmee ze onmiddellijk aan de slag kunnen. Ze denken met je mee, staan klaar voor al je vragen en zijn snel in hun feedback. Ik zou iedereen (zowel startende als ervaren recruiters) aanraden om opleidingen te volgen via TRA! Ik ben fan!

Tinne

Voor elke module krijg je begeleiding van de juiste persoon die thuis is in zijn/haar vak. De tools die men gebruikt zijn duidelijk, overzichtelijk en zeer interessant om zelf te gebruiken in het zoeken naar de juiste kandidaat.

Jonas

Wacht niet langer, begin vandaag!

Wacht niet langer en investeer in uw toekomst met Recruit-PRO. Leer hoe u efficiënter kunt werken, beter talent kunt aantrekken en data-gedreven beslissingen kunt nemen om jouw recruitmentstrategie te versterken. Ontdek vandaag nog de voordelen van het Recruit-PRO traject!

Geld-terug garantie.